Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • dania bezglutenowe
  • przepisy wegańskie
  • kuchnia indyjska
  • curry
przepisy bezglutenowe
Curry z dynią - połączenie idealne

To proste, niezbyt gęste i bardzo pożywne danie curry, które jest idealne na chłodniejsze dni. Z dodatkiem dyni, czerwonej soczewicy, mleka kokosowego - potrawę możesz też zmiksować i podawać w formie gęstej zupy. Dyniowy aromat i przyprawy w wersji curry - spróbuj.

  • produkty ekologiczne
  • kosmetyki naturalne
  • zdrowy styl życia
  • Pierpaoli
chemia dla domu
Zadbaj o dom - ekologicznie

Jak się mieszka w ekologicznym domu? Czy warto stosować produkty bio do sprzątania, prania i czyszczenia? Czym różnią się produkty marki Pierpaoli od innych płynów do mycia? Płyn do mycia naczyń, ekologiczny proszek do prania, płyn do mycia podłóg i czyszczenia - powakacyjne porządki czas zacząć.

  • produkty naturalne
  • kosmetyki naturalne
  • rumianek
  • odporność
zioła dla dzieci
Rumianek - naturalnie dla dzieci

Rumianek to łagodne zioło o cennym, leczniczym zastosowaniu. Może być stosowany na gorączkę, podrażnienia skóry, wzmacnia odporność, działa przeciwzapalnie, poprawia trawienie. Przynosi ulgę w przypadku kolki, bólu głowy, rozdrażnienia czy bolesnego ząbkowania. Wypróbuj.

  • przyprawy indyjskie
  • kuchnia ajurwedyjska
  • zdrowa dieta
  • curry
przyprawy ajurwedyjskie
Przyprawy w kuchni ajurwedyjskiej - część 3

Jak smakują przyprawy indyjskie? Jakie mają zastosowanie, do jakich dań najlepiej ich używać? Nasiona kozieradki, czarnuszka, gałka muszkatołowa, białe nasiona maku, szafran, kurkuma, masala – jaki mają aromat. Kuchnia ajurwedyjska pachnie przyprawami. Sprawdź.

  • zdrowa dieta
  • kuchnia wegańska
  • przepisy ajurwedyjskie
  • orzechy nerkowca
orzechy nerkowca
Wegański ser z orzechów nerkowca

To doskonałe danie, które w smaku przypomina łagodny ser ziołowy. Delikatny, aromatyczny w smaku - możesz przygotować go też na włoską nutę: z majerankiem, suszoną bazylią i oregano. Możesz podawać go jako dip lub smarować nim pieczywo. Spróbuj.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl