
Jak smakuje indyjskie jabłko w syropie? Jaki smak ma indyjska marchew? Czy wiesz, że amla (indyjski agrest) jest nie tylko smaczna, ale zawiera też mnóstwo witaminy C? Wzmacniają odporność, działają antywirusowo, oczyszczają - jakie właściwości mają indyjskie owoce? Kandyzowane i w syropie. Spróbuj.
Jabłko indyjskie w syropie Patanjali (klik)
Zdrowe i smaczne indyjskie jabłko w słodkim syropie (Murabba) prostu z ajurwedyjskiego aśramu Patanjali. Likwidują zaparcia, działają przeciwbakteryjnie i oczyszczająco. Pozytywnie wpływają na samopoczucie, gdy cierpimy na takie dolegliwości jak: zapalenie błony śluzowej żołądka, zapalenie okrężnicy czy infekcje pęcherza.
Dzięki dużej ilości błonnika skutecznie eliminują zaparcia i korzystnie wpływają na układ trawienny. Dodatkowo jabłka indyjskie w syropie Murabba wzmacniają organizm, dodają sił oraz pozytywnie wpływają na pracę serca i mózgu.
Marchew indyjska w syropie Patanjali (klik)
Zdrowa i bardzo smaczna marchewka indyjska w syropie Murabba prostu z ajurwedyjskiego aśramu Patanjali. Poprawia trawienie, działa oczyszczająco, a ponadto odtruwa organizm. Korzystnie działa w przypadku anemii, wzmacniając organizm. Leczy niestrawność, poprawia odporność.
Amla w syropie Patanjali (klik)
Amla w syropie Murabba nie tylko świetnie smakuje, ale jest również cennym źródłem witaminy C. Amla wzmacnia odporność, działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo.
Amla czyli indyjski agrest ma wiele znakomitych dla zdrowia i urody właściwości. Jest znakomitym źródłem witaminy C, ma właściwości antywirusowe i antybakteryjne, wzmacnia i odżywia włosy oraz skórę głowy. Amla jest zalecana przy chorobach serca, świetnie zapobiega infekcjom i pomaga w przypadku wrzodów żołądka. Reguluje pracę układu trawiennego, poprawia odporność.
Efekty spożywania amli: wzmacnia kondycję skóry, wzmacnia kości, poprawia trawienie, obniża poziom cholesterolu, oczyszcza wątrobę, zwiększa poziom energii, poprawia wzrok i pamięć, utrzymuje młody i zdrowy wygląd skóry.
Amla kandyzowana Patanjali (klik)
Wszystko co najlepsze w amli zamknięto w formie cukierków, które znakomicie wpływają na układ pokarmowy, poprawiając trawienie i funkcjonowanie wątroby.
Indyjskie owoce Patanjali znajdziesz w zielonysklep.com - zobacz tutaj.