Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
  • produkty ajurwedyjskie
  • produkty naturalne
  • amla
  • owoce indyjskie
owoce Patanjali
Indyjskie owoce Patanjali

Jak smakuje indyjskie jabłko w syropie? Jaki smak ma indyjska marchew? Czy wiesz, że amla (indyjski agrest) jest nie tylko smaczna, ale zawiera też mnóstwo witaminy C? Wzmacniają odporność, działają antywirusowo, oczyszczają - jakie właściwości mają indyjskie owoce? Kandyzowane i w syropie. Spróbuj.

 

Jabłko indyjskie w syropie Patanjali (klik)

Zdrowe i smaczne indyjskie jabłko w słodkim syropie (Murabba) prostu z ajurwedyjskiego aśramu Patanjali. Likwidują zaparcia, działają przeciwbakteryjnie i oczyszczająco. Pozytywnie wpływają na samopoczucie, gdy cierpimy na takie dolegliwości jak: zapalenie błony śluzowej żołądka, zapalenie okrężnicy czy infekcje pęcherza.

Dzięki dużej ilości błonnika skutecznie eliminują zaparcia i korzystnie wpływają na układ trawienny. Dodatkowo jabłka indyjskie w syropie Murabba wzmacniają organizm, dodają sił oraz pozytywnie wpływają na pracę serca i mózgu.

 

Marchew indyjska w syropie Patanjali (klik)

Zdrowa i bardzo smaczna marchewka indyjska w syropie Murabba prostu z ajurwedyjskiego aśramu Patanjali. Poprawia trawienie, działa oczyszczająco, a ponadto odtruwa organizm. Korzystnie działa w przypadku anemii, wzmacniając organizm. Leczy niestrawność, poprawia odporność.

 

Amla w syropie Patanjali (klik)

Amla w syropie Murabba nie tylko świetnie smakuje, ale jest również cennym źródłem witaminy C. Amla wzmacnia odporność, działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo.

Amla czyli indyjski agrest ma wiele znakomitych dla zdrowia i urody właściwości. Jest znakomitym źródłem witaminy C, ma właściwości antywirusowe i antybakteryjne, wzmacnia i odżywia włosy oraz skórę głowy. Amla jest zalecana przy chorobach serca, świetnie zapobiega infekcjom i pomaga w przypadku wrzodów żołądka. Reguluje pracę układu trawiennego, poprawia odporność.

Efekty spożywania amli: wzmacnia kondycję skóry, wzmacnia kości, poprawia trawienie, obniża poziom cholesterolu, oczyszcza wątrobę, zwiększa poziom energii, poprawia wzrok i pamięć, utrzymuje młody i zdrowy wygląd skóry.  

 

Amla kandyzowana Patanjali (klik)

Wszystko co najlepsze w amli zamknięto w formie cukierków, które znakomicie wpływają na układ pokarmowy, poprawiając trawienie i funkcjonowanie wątroby.

 

Indyjskie owoce Patanjali znajdziesz w zielonysklep.com - zobacz tutaj.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl