Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • kuchnia indyjska
  • przepisy ajurwedyjskie
  • warzywa strączkowe
  • ciecierzyca
warzywa strączkowe
Ciecierzyca zwana cieciorką

Ciecierzyca – zwana popularnie cieciorką – to roślina strączkowa popularna w wielu kuchniach świata. Jakie ma właściwości zdrowotne? Jakie potrawy można z niej przyrządzić? Jak przyprawiać ciecierzycę, by wyczarować z niej smakowite dania?

  • kosmetyki naturalne
  • produkty ajurwedyjskie
  • masaż ajurwedyjski
  • olej kokosowy
kosmetyki naturalne
Olej kokosowy – w kosmetyce i kuchni

Olej kokosowy jest ważnym składnikiem kuchni ajurwedyjskiej. Dopełnia smak potraw, jest źródłem zdrowych tłuszczów oraz wielu witamin. Wykorzystywany także w kosmetyce oraz do masażu pozytywnie wpływa na skórę oraz samopoczucie.

  • zdrowa dieta
  • produkty naturalne
  • żywność ekologiczna
  • ajurweda Kraków
zdrowa dieta
Pomidory – dla zdrowia i urody

Czy wyobrażasz sobie pizzę lub spaghetti bez sosu pomidorowego? Dawniej pomidory zwano podejrzliwie "wilczymi brzoskwiniami"? Dziś nikt już nie zaprzecza, że pomidory są smacznym i zdrowym składnikiem wielu dań. A czego o pomidorach jeszcze nie wiesz?

  • zdrowa dieta
  • przepisy dla wegetarian
  • desery wegetariańskie
  • ajurweda przepisy
zdrowa dieta
Ciastka grysikowe

Grysik pamiętamy z dzieciństwa jako niezbyt lubiane mleczne danie. Ale grysik może też być smakowity, aromatyczny i wcale nie musi być nudny. Z dodatkiem orzechów, migdałów, kardamonu i wiórków kokosowych – oto pyszne, lekkie ciasto grysikowe.

  • Soczewica
  • smaczna
  • pożywna
ajurweda Kraków
Soczewica – czerwona, zielona i czarna

Soczewica – smaczna i pożywna roślina strączkowa, znakomity składnik diet wegetariańskich. Źródło białka, błonnika, witaminy B i żelaza. Znana w wielu odmianach i kolorach – czerwona, czarna i zielona. Czym się różnią? Co warto o nich wiedzieć?

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl