Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • medycyna naturalna
  • zdrowy styl życia
  • ajurweda
  • suplementy diety
Kobiecość, zmienność, emocje

Częstą przyczyną złego samopoczucia i obniżonego nastroju są zaburzenia hormonalne. Niezrozumienie tych dolegliwości może sprawić, że coś, co jest wynikiem zaburzenia hormonalnego, będziesz uważać za swoją słabość lub wadę. Czy naprawdę jesteś przygnębiona?

  • kuchnia ajurwedyjska
  • dania wegetariańskie
  • żywność ekologiczna
  • zdrowa dieta
kuchnia ajurwedyjska
Deser z daktyli na dobry nastrój

Na jesienne wieczory, na poprawę nastroju, polecamy znakomity pudding na ciepło. Z dodatkiem daktyli i kardamonu, ze szczyptą szafranu i garścią orzechów nerkowca – delikatnie słodki, aromatyczny, sycący. Możesz dodać szczyptę imbiru. Po prostu pyszny!

  • kuchnia ajurwedyjska
  • dieta wegetariańska
  • przepisy indyjskie
  • masło ghee
masło klarowane ghee
Masło ghee – palce lizać!

Masło klarowane ghee jest składnikiem wielu potraw indyjskich. Ma szerokie zastosowanie - znakomicie sprawdza się w gotowaniu, smażeniu i pieczeniu. Wzmacnia system odpornościowy, poprawia trawienie. Wzbogaca smak dań. A jak smakuje? Sprawdź.

  • zdrowy styl życia
  • medycyna alternatywna
  • ajurweda przepisy
  • kuchnia ajurwedyjska
zdrowy styl życia
Kuchnia na jesień

Początek jesieni jest zwykle trudny dla organizmu. Ciepłe potrawy poprawią nasz nastrój i dostarczą energii. W tym okresie warto zadbać o pożywne, ciepłe i dobrze zbilansowane posiłki – rozgrzewające, z większą ilością przypraw. Oto pomysły na jesienne menu.

  • ajurweda Kraków
  • przyprawy indyjskie
  • kuchnia ajurwedyjska
  • medycyna naturalna
przyprawy indyjskie
Kolendra – smak i zdrowie

Czy wiesz, że herbata z nasion kolendry znakomicie poprawia trawienie? Jest pomocna także na przeziębienie, gorączkę i kaszel. Kolendrę polecamy do pikantnych potraw. Poznaj kolendrę – przyprawę idealną w jesiennej kuchni i domowej apteczce.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl