Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • kuchnia ajurwedyjska
  • dania wegetariańskie
  • zdrowa dieta
  • produkty bezglutenowe
kuchnia wegetariańska
Zupa jogurtowa z cukinii

Polecamy przepis na pyszną, odżywczą zupę na bazie cukinii, kabaczka, z dodatkiem imbiru, gorczycynasion kolendry oraz papryczki chilli. Zupa jest niskokaloryczna, zawiera sporo białka i pięknie wygląda, jeśli przystroisz ją posiekaną natką kolendry. Możesz podawać ją na ciepło lub schłodzoną - jak wolisz.

  • ciąża
  • świadome macierzyństwo
  • książki ajurwedyjskie
  • zdrowy styl życia
ciąża poród
Jak przetrwać ciążowe dolegliwości

Wraz z rozwojem ciąży wyraźnie zmienia się samopoczucie kobiety. Niestety, często na gorsze. Na szczęście istnieją naturalne metody złagodzenia dolegliwości bez obaw o zdrowie malucha w brzuchu. Poranne mdłości, zmęczenie, niestrawność, zaparcia - wypróbuj ajurwedyjskie porady.

  • zioła ajurwedyjskie
  • herbaty ekologiczne
  • ajurweda Kraków
  • dosza pitta
dosza pitta
Odżywcze napoje dla doszy pitta

Soki zawierają dużo witamin i minerałów w proporcjach określonych przez naturę, więc nie bez powodu łączy się je w określony sposób. Dla osób pitta wskazane są napoje łagodnie wychładzające, które skutecznie usuną toksyny i oczyszczą wątrobę. Sprawdź.

  • kuchnia wegańska
  • zdrowa dieta
  • przepisy wegetariańskie
  • dieta bezglutenowa
kuchnia wegańska
Bulion warzywny

Użycie bulionu z warzyw zamiast wody to doskonały sposób, by zupa była bardziej pożywna. Co równie ważne, bulion każdemu daniu daje głębokiego smaku i delikatności. Jak przyrządzić wspaniały bulion? Jakich warzyw użyć, by bulion miał prawdziwie głęboki smak i aromat? Sprawdź.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl