Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • kuchnia ajurwedyjska
  • dania wegetariańskie
  • kuchnia indyjska
  • zdrowe odżywianie
kuchnia ajurwedyjska
Krem bananowy z rodzynkami

Polecamy pyszny, gęsty sos z bananów, który dobrze pasuje do ryżu, płatków owsianych lub naleśników. Z dodatkiem rodzynek i kardamonu może być ciekawym i pożywnym dodatkiem do potraw. Przygotujesz go w niecałe 15 minut.

  • herbaty ajurwedyjskie
  • ajurweda zioła
  • suplementy diety
  • medycyna naturalna
herbaty ajurwedyjskie
Górska siła – wypróbuj herbaty Everest

Polecamy nowe herbaty firmy Everest. To naturalne, tradycyjne mieszanki złożone z leczniczych, himalajskich ziół. Na różne dolegliwości i problemy zdrowotne. Aby odzyskać zdrowie, energię i harmonię.

  • kosmetyki naturalne
  • produkty ekologiczne
  • ajurweda Kraków
  • zdrowy styl życia
kosmetyki naturalne
Maseczki z owoców i warzyw

Nadchodząca wiosna to najlepszy czas, aby zatroszczyć się o cerę. Wykorzystując łatwo dostępne owoce i warzywa, można przygotować naturalne, lekkie maseczki na twarz. Zachęcamy do samodzielnego przygotowania owocowych kosmetyków.

  • ayurweda
  • dosze test
  • książki o ajurwedzie
  • medycyna alternatywna
ajurweda dosze
Pitta-kapha – dominacja dwóch dosz

Oprócz czystych trzech dosz (wata, pitta i kapha) ajurweda wyróżnia także konstytucje dwudoszowe, w których dominują dwie dosze. Opisywaliśmy już osoby wata-pitta. W tej części charakteryzujemy osoby, u których dominują dosze pitta-kapha.

  • kuchnia indyjska
  • kuchnia ajurwedyjska
  • dania wegetariańskie
  • zdrowe odżywianie
kuchnia indyjska
Budyń ryżowy po indyjsku

Na początek wiosny polecamy pyszny, gęsty deser ryżowy o nieco orientalnym smaku. Z dodatkiem rodzynek, miodu, kardamonu, z prażonymi nasionami słonecznika, orzechami nerkowca i wiórkami kokosowymi – czy zdołasz się oprzeć takiej pokusie?

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl