Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • kuchnia ajurwedyjska
  • przepisy dla wegan
  • dania wegetariańskie
  • zdrowa dieta
kuchnia ajurwedyjska
Fasolka adzuki z imbirem

Fasolka adzuki wygląda jak mała czerwona fasola. Jest bardzo cennym pokarmem korzystnie wpływającym na nerki. Świetnie smakuje w potrawie z dodatkiem imbiru. Podana z ryżem basmati będzie doskonałym pomysłem na obiad.

  • mydła ajurwedyjskie
  • produkty naturalne
  • ajurweda Kraków
  • kosmetyki naturalne
kosmetyki ajurwedyjskie
Zadbaj o skórę w zimie – polecamy mydła Medimix

Jeśli chcemy, aby skóra była zarówno piękna, jak i zdrowa, musimy o nią właściwie zadbać. Jest to szczególnie ważne, jeśli masz delikatną skórę na twarzy. Czyszczenie, nawilżanie, odżywianie i ochrona to kluczowe elementy pielęgnacji cery.

  • zdrowy styl życia
  • ajurweda
  • książki ajurwedyjskie
  • medycyna alternatywna
zdrowy styl życia
Zdrowy sen – energia na cały dzień

Według ajurwedy sen – dzięki swym macierzyńskim cechom – nie tylko regeneruje organizm, ale też działa odżywczo i leczniczo. Esencją snu jest bezruch ciała oraz wyciszenie umysłu. Zdrowy i głęboki sen to energia na cały dzień.

  • ajurweda zioła
  • medycyna naturalna
  • suplementy diety
  • zdrowa dieta
medycyna naturalna
Jak usprawnić pracę wątroby

W procesie trawienia wątroba spełnia bardzo istotną funkcję wspomagającą. Jednym z głównym jej zadań jest oczyszczanie krwi. Na wątrobę niekorzystnie wpływa spożywanie pokarmów bardzo ostrych, pikantnych, kwaśnych, słonych i tłustych.

  • herbaty ajurwedyjskie
  • zdrowe odżywianie
  • kuchnia ajurwedyjska
  • przepisy dla wegetarian
herbaty ajurwedyjskie
Herbata i mleko, czyli czaj doskonały

Polecamy uspokajający i rozgrzewający czaj – napój na bazie mleka sojowego i herbaty miętowej z dodatkiem cynamonu, goździków, imbiru i kardamonu. Napój pasuje prawie do każdego posiłku. Jest aromatyczny i delikatnie słodki.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl