Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • kuchnia ajurwedyjska
  • dania wegetariańskie
  • ajurweda Kraków
  • przyprawy indyjskie
kuchnia ajurwedyjska
Zielony groszek z ryżem i kokosem

Polecamy przepis na znakomite i nieco ekstrawaganckie danie na bazie ryżu basmati, zielonego groszku i kokosu. To świetny pomysł na upalny obiad lub lunch. Z dodatkiem imbiru, kokosa, kolendry i kardamonu – zaspokoi najbardziej wybrednych smakoszy.

  • kuchnia indyjska
  • przyprawy indyjskie
  • zdrowa dieta
  • garam masala
kuchnia ajurwedyjska
Garam masala – przyprawa indyjskiej kuchni

Garam masala to najbardziej popularna przyprawa w Indiach. Tę mieszankę aromatycznych ziół stosuje się do ryżu, soczewicy, fasoli i wielu innych potraw kuchni indyjskiej. Wspaniały, orientalny smak i intrygujący aromat. Co zawiera? Sprawdź!

  • kuchnia indyjska
  • dania wegańskie
  • warzywa strączkowe
  • ajurweda Kraków
kuchnia indyjska
Rośliny strączkowe – pełnia smaku i zdrowia

Fasola biała, fasola czarne oczko, czerwona fasola kidney, fasolka adzuki, soczewica żółta, czerwona lub zielona, fasola mung, żółty groch, dal – warzywa strączkowe to wielość smaków i rozmaitość potraw. Wprowadź je do swojego menu i odkryj ich bogactwo.

  • kosmetyki naturalne
  • produkty ajurwedyjskie
  • ajurweda Kraków
  • kosmetyki Patanjali
kosmetyki ajurwedyjskie
Pielęgnacja włosów z kosmetykami Patanjali

Przedstawiamy serię kosmetyków do pielęgnacji włosów marki PATANJALI. To produkty oparte na oryginalnych, ajurwedyjskich recepturach, kosmetyki w pełni roślinne, bez żadnych sztucznych dodatków. Szampony, odżywki oraz oleje do włosów – polecamy!

  • kuchnia indyjska
  • zdrowa dieta
  • dania wegańskie
  • przepisy wegetariańskie
kuchnia indyjska
Zupa z fasoli "czarne oczko"

Fasola „czarne oczko” jest specyficzną odmianą fasoli, z charakterystycznym czarnym znamieniem, od którego pochodzi jej nazwa. Zawiera dużą ilość białka, jest bogata w witaminy i minerały. Ma wspaniały smak i delikatną skórkę.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl