Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • zdrowa dieta
  • dania dla wegan
  • receptury ajurwedyjskie
  • książki o ajurwedzie
zdrowa dieta
Pomarańcze – letnie orzeźwienie

Pomarańcze – orzeźwiają, dobrze nawadniają i zawierają dużą ilość witaminy C. Kiedy dokucza nam upał, pomarańcze uzupełnią nasz organizm w cenny potas. Kiedy odczuwamy zmęczenie fizyczne, szklanka soku ze świeżych pomarańczy postawi nas na nogi.

  • kosmetyki naturalne
  • produkty ajurwedyjskie
  • kosmetyki Patanjali
  • ayurveda
produkty ajurwedyjskie
Pielęgnacja zębów według ajurwedy

Jak wzmocnić swoje zęby i dziąsła? Jak odświeżyć swój oddech i oczyścić szkliwo z kamienia i przebarwień? Jak zregenerować dziąsła, wyleczyć próchnicę lub paradontozę? Jak sprawić, by zęby były zdrowe? Piękne zęby to piękny uśmiech. Sprawdź.

  • kuchnia ajurwedyjska
  • dania wegetariańskie
  • ajurweda Kraków
  • przyprawy indyjskie
kuchnia ajurwedyjska
Zielony groszek z ryżem i kokosem

Polecamy przepis na znakomite i nieco ekstrawaganckie danie na bazie ryżu basmati, zielonego groszku i kokosu. To świetny pomysł na upalny obiad lub lunch. Z dodatkiem imbiru, kokosa, kolendry i kardamonu – zaspokoi najbardziej wybrednych smakoszy.

  • kuchnia indyjska
  • przyprawy indyjskie
  • zdrowa dieta
  • garam masala
kuchnia ajurwedyjska
Garam masala – przyprawa indyjskiej kuchni

Garam masala to najbardziej popularna przyprawa w Indiach. Tę mieszankę aromatycznych ziół stosuje się do ryżu, soczewicy, fasoli i wielu innych potraw kuchni indyjskiej. Wspaniały, orientalny smak i intrygujący aromat. Co zawiera? Sprawdź!

  • kuchnia indyjska
  • dania wegańskie
  • warzywa strączkowe
  • ajurweda Kraków
kuchnia indyjska
Rośliny strączkowe – pełnia smaku i zdrowia

Fasola biała, fasola czarne oczko, czerwona fasola kidney, fasolka adzuki, soczewica żółta, czerwona lub zielona, fasola mung, żółty groch, dal – warzywa strączkowe to wielość smaków i rozmaitość potraw. Wprowadź je do swojego menu i odkryj ich bogactwo.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl