Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • dania wegetariańskie
  • przepisy bezglutenowe
  • zdrowa dieta
  • kuchnia ajurwedyjska
dania wegańskie
Zupa z kukurydzy

Polecamy pyszną, lekkostrawną zupę z kukurydzy. Z dodatkiem świeżego imbiru, natki kolendry, nasion kminu – to pomysł na wegetariańską i bezglutenową potrawę. Zupa z kukurydzy ma działanie równoważące, korzystnie wpływa na nastrój. Spróbuj. 

  • produkty naturalne
  • zdrowa dieta
  • przepisy ajurwedyjskie
  • przyprawy
kuchnia ajurwedyjska
Herbata na trzy sposoby

Zielona, czarna, biała, ziołowa, z przyprawami, w filiżance, w czarce, w kubku – świat herbat to różnorodność smaków, zapachów i sposobów przyrządzania. Jest wiele powodów, by napić się dobrej, aromatycznej herbaty. Sprawdź kilka z nich.

  • medycyna naturalna
  • zdrowa żywność
  • receptury ajurwedyjskie
  • kosmetyki naturalne
medycyna naturalna
Sto pomysłów na arbuza

Sezon na arbuzy trwa w najlepsze. Słodki i soczysty arbuz świetnie gasi pragnienie w upalne dni. Co można z niego przyrządzić? Kiedy po niego sięgnąć? Czy wiesz, że arbuz oprócz dobrego smaku jest też znakomitym kosmetykiem na piękną skórę i lekiem na nerki?

  • ajurweda
  • książki o ajurwedzie
  • produkty naturalne
  • medycyna alternatywna
ajurweda Kraków
Słodko czy gorzko?

Warto poznać typowe i nietypowe działanie każdego smaku, by właściwie wykorzystywać je w codziennym menu. Czy wiesz, że słodki smak pobudza zmysły i dodaje energii? Czy wiesz, że smak gorzki ma działanie antytoksyczne? Który i kiedy wybrać?

  • dania wegańskie
  • przepisy bezglutenowe
  • zdrowa dieta
  • kuchnia ajurwedyjska
dania wegańskie
Wegańskie pralinki z orzechami nerkowca

Polecamy pyszne, wegańskie i bezglutenowe batoniki orzechowe. Z dodatkiem daktyli, orzechów nerkowca, pasty sezamowej oraz karobu (lub kakao) zaspokoją apetyt najbardziej wybrednych smakoszy. Świetne jako deser i jako przekąska.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl