Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • kuchnia wegańska
  • ciasto z fasoli
  • przepisy bezglutenowe
  • dieta ajurwedyjska
ciastka bezglutenowe
Wegańskie ciasteczka z fasoli mungo

Wyborne, aksamitne, wilgotne, rozpływające się w ustach, mocno czekoladowe – takie są właśnie te ciasteczka. Z dodatkiem orzechów włoskich, gorzkiej czekolady, z delikatnym waniliowym posmakiem i wyrazistą nutą kawy. Wegańskie, bezglutenowe, pieczone bez mąki - poznaj ich niebiański smak.

  • kosmetyki naturalne
  • produkty ajurwedyjskie
  • kosmetyki Swati
  • Patanjali
Piękne włosy dzięki ajurwedzie

Szampon przeciwłupieżowy z dodatkiem olejku z drzewa herbacianego i rozmarynu działa antybakteryjnie, olejek do włosów Patanjali to unikalna mieszanka olejków: migdałowego, sezamowego, z orzecha włoskiego, oliwkowego, która sprawia, że włosy stają się pełne blasku. Wypróbuj ich działanie.

  • ajurweda dosze
  • dosza kapha
  • medycyna naturalna
  • zdrowy styl życia
ajurweda dosze
Troskliwa i wierna dosza kapha

Dosza kapha powstaje z połączenia ziemi i wody. Osoby kapha są z natury troskliwe, umieją słuchać i zachowywać spokój w obliczu stresu. Nie lubią zmian, łatwo popadają w rutynę. Są dokładne i wierne swoim poglądom. Jak obudzić w osobie kapha kreatywność i pomysłowość? Co motywuje doszę kapha do działania? Sprawdź.

  • joga Kraków
  • ajurweda
  • medycyna naturalna
  • książki ajurwedyjskie
książki ajurwedyjskie
Asztangajoga bez tajemnic - część 3

W tej części wyjaśniamy, co to znaczy "bycie otwartym", na czym polega autentyczna akceptacja, czym jest bezstronna obserwacja, w jaki sposób obserwować swoje myśli bez analizowania, czym różni się umysł analityczny od uważności, jak prawdziwie doświadczać swojej naturalności. Asztangajoga - przeczytaj.

  • kuchnia ajurwedyjska
  • przepisy wegańskie
  • dania bezglutenowe
  • sos tahini
kuchnia ajurwedyjska
Słodko-kwaśny sos z tahini

Ten sos pełen składników odżywczych, ze słodką i kwaśną nutą, smakuje wybornie z makaronem z cukini czy wegańskim spaghetti. Jest znakomitym dodatkiem do chrupiących sałatek. Miso, sok z cytryny, tahini, oliwa z oliwek, syrop klonowy, kmin, sproszkowany czosnek – sos tahini przygotujesz w 10 minut.

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl