Welcome to a-ajurweda.pl - an information service on ayurveda in Polish

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aims to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
Aktualności
  • kuchnia ajurwedyjska
  • przepisy kulinarne
  • dania wegańskie
  • zielony krem
kuchnia ajurwedyjska
Zielony krem do pieczywa

Polecamy przepis na lekki i aromatyczny krem do pieczywa lub tostów. Wspaniale smakuje na śniadanie ze świeżym koperkiem. Ten kremowy sos jest też dobrym dodatkiem do kaszy gryczanej lub do fasolki szparagowej.

  • ayurveda
  • zdrowe odżywianie
  • ajurweda przepisy
  • dobre trawienie
zdrowy styl życia
Dobre trawienie – klucz do zdrowia

Dobre trawienie to klucz do zdrowia i pięknego wyglądu. Jak łączyć pokarmy, aby poprawić i ułatwić trawienie? Co jeść i w jakich porach, aby czuć się lekko? Co dodawać do potraw, aby stały się lżej strawne?

  • ajurweda
  • medycyna alternatywna
  • joga i ajurweda
  • terapia ajurwedyjska
książki o ajurwedzie
Charyzma i siła charakteru

Nasza dusza jest zdeterminowana przez działanie trzech energii. Jest to energia życia, energia światła oraz energia miłości. Dzięki tym trzem energiom mamy zdolność do postrzegania, rozwijania się i odczuwania.

  • medycyna naturalna
  • ajurweda zioła
  • tatarak
  • waleriana
Ajurweda zioła
Waleriana i tatarak

Tatarak i waleriana – te dwa zioła mają działanie uspokajające i rozkurczowe. Dobrze łączą się ze sobą i wzajemnie równoważą. Pozytywnie wpływają na układ nerwowy, trawienny i oddechowy.

  • kuchnia ajurwedyjska
  • przepisy kulinarne
  • dania wegetariańskie
  • kasza jaglana
Przepisy kulinarne ajurweda
Pikantna kasza jaglana

Kasza jaglana z ziemniakami to niecodzienne połączenie, zwłaszcza jeśli dodamy do niego imbir, curry i gorczycę. Aromatyczne danie dobrze pasuje do jogurtu z koziego mleka lub pieczonych warzyw. Spróbujesz?

Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl